News Flash:

Numerologia zilei de nastere si horoscopul: Cum esti, in functie de data nasterii

3 Aprilie 2019
900 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Horoscop numerologie

Horoscop 2019 - Horoscopul numerelor. Astrologia si numerologia, impreuna, pot evidentia trasaturi de caracter pentru fiecare persoana, in functie de numarul zilei de nastere. 

Horoscopul si numerologia merg mana in mana. Orice cifra are o semnificatie si orice numar are o vibratie proprie care ne influenteaza in mod subtil. Fiecare zi din luna, de la 1 la 31, are secretele ei.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 1 

Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 2

Pasnici si prietenosi. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie, insa nu le place sa iasa in fata, preferand planul secund.​ Cauta armonia si siguranta, iar diplomatia este o calitate de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea au talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect decat sa-l initieze.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 3

Buni comunicatori, se descurca minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta ascutita si spontana este dublata de o mare sete de cunoastere.​ Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au carisma, gratie, stralucire. Sunt imaginativi, au simtul culorii, al scenei, al micului si marelui ecran. Scriu frumos.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 4

Foarte realisti, trebuie mai intai sa vada ca sa creada, vor situatii clare si construiesc doar pe teren verificat si solid. Sunt rezervati si mandri (dar nu aroganti), dar au intelegere pentru ceilalti, carora le inspira incredere.​ Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios, atat in profesie cat si in viata particulara. Sunt oameni cu principii, cu simt moral. Iubesc munca, dau dovada de metoda, disciplina si precizie.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 5

Le place sa calatoreasca, sa cunoasca fete noi, sa comunice, sa socializeze. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta provocarile, mai ales de natura intelectuala​. Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, cei nascuti pe 5 stiu totul despre orice, sau macar cate un pic din toate si au marele talent de a gasi rapid solutii. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbari.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 6

Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului ramane insa telul lor major.​Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti pe 6 sunt fericiti cand pun umarul la fericirea altora, in special a familiei. Vor urmari calea de mijloc, armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul semenilor la cel mai mic semn. Stiu sa-i ingrijeasca, sa-i trateze, sa-i aline, sa-i incurajeze. Adesea au virtuti medicale sau terapeutice.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 7

Dispun de vaste facultati mentale, au un spirit de observatie ascutit si o intuitie deosebit de dezvoltata. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce incep. Introspectivi, meditativi si uneori enigmatici, au, totusi, un caracter puternic si plin de curaj.​ Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filozofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 8

Nu se tem de nimic, au initiativa, talent organizatoric, putere de munca, sunt competitivi si originali. Isi folosesc inzestrarea pentru a porni pe cont propriu, pentru a fauri si dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase. Au simtul afacerilor si al banului. Asocierile le lasa adesea un gust amar.​ Avand o personalitate de anvergura, ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe 8 detesta mediocritatea.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 9

Imaginatia, inspiratia si talentul ii imping frecvent spre sfera artistica. Sunt un pic ciudati, extravaganti, rebeli si aventurosi. Dotati cu vederi largi, marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par a fi meniti unor cauze inalte. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti. Adesea joaca un rol important in societate si se implica in actiuni umanitare sau progresiste.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 10

In general ajung oameni de succes, mai cu seama cand isi stabilesc obiective precise si constructive. Pretuiesc prietenia si o cinstesc prin loialitate si devotament.​ Avand o mentalitate de invingator, cei nascuti pe 10 sunt razbatatori si isi croiesc drumul in viata fara sa aiba nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajosi, dinamici, siguri pe ei si foarte ambitiosi. Au spirit de comanda, abilitati strategice si manageriale, sunt inventivi. Raspund prompt la provocari.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 11

Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Se disting prin insusiri aparte, precum: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Uneori au o perceptie atat de ascutita, incat poate duce la aparitia unor manifestari parapsihice.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 12

Sunt liantul grupului si sufletul petrecerilor. Ii maguleste sa se afle in centrul atentiei. Energici si dornici de schimbari, sunt mereu in miscare, preocupati mereu de altceva.​ Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti pe 12 au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasa, le place sa socializeze, sa lucreze in colaborare.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 13

Profesia este de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac din meserie o arta. Sunt in general seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez.​ Uzand de calitati ca simtul practic, creativitatea si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 14

Daca isi consacra aptitudinile unei cariere pe placul lor, daca fac apel la vointa si realismul cu care sunt dotati, pot munci foarte mult si pot atinge mari succese. Sunt curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare. Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, avand o fire de jucator. Inteligenti, ingeniosi, practici si creativi, gasesc rapid solutii la orice si sunt talentati in multe domenii.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 15

Sunt sensibili si generosi, au o aplecare spre arte si deprind lesne limbile straine. Sunt curiosi, dornici sa calatoreasca si sa invete lucruri noi.​​ Pentru cei nascuti pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totusi, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-si exersa talentele si functiile mentale, de a dovedi ca pot functiona independent, fara sprijinul altora, de a se pune in slujba unei cauze sau a unei activitati caritabile.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 16

Darul de a aprofunda poate face din ei excelenti specialisti sau experti, foarte apreciati in domeniul lor.​ Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, cei nascuti pe 16 sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vietii. Sunt interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism etc. Dar, chiar daca lumea spiritului predomina, sunt oameni cu personalitate si temperament, care sunt impliniti doar cand au o familie si o buna integrare sociala.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 17

Proiectele lor sunt ample si indraznete, mijloacele de implinire sunt originale, ingenioase si eficiente. Pot sa faca bani, uneori chiar foarte multi, dar nu banul este scopul in sine, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Adesea au in paralel preocupari spirituale. Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica, cei nascuti pe 17 au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenti organizatori, manageri si promotori. Au o minte iute, progresista, cuprinzatoare.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 18

Sunt independenti, inflacarati si idealisti, dar nu pana intr-atat incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si al banului, pot sa administreze firme mari si prospere. Au succes mai ales in comert si servicii. Pot fi fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar si... politic!​ Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti pe 18 implinesc aproape mereu ce-si pun in minte.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 19

Organizati si eficienti, ajung sa fie piloni de rezistenta ai sectorului in care activeaza. Au aspiratii nobile, sunt foarte intuitivi si inzestrati cu imaginatie si talent. Iubesc noul si schimbul de idei. Navalnici la interior, isi controleaza emotiile cu destula abilitate.​ Hotarati si mari iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce doresc ei. Sunt ambitiosi si manati de imboldul de a reusi, de a castiga putere, de a ajunge sa fie recunoscuti si respectati.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 20

Sunt foarte buni colaboratori, asociati sau consultanti, aportul lor este deosebit de pretios, dar nu le place sa iasa in fata. Au o gandire profunda, analitica si imaginativa, iau lucrurile in serios, sunt atenti la detalii. Foarte sensibili la mediul inconjurator, cei nascuti pe 20 isi acordeaza emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune. Desi par linistiti si retrasi, au cultul prieteniei si sunt facuti sa traiasca in pereche.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 21

Sunt plini de vitalitate, iuti de minte, talentati. Au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. Provocarea pentru ei este sa-si canalizeze bogatele aptitudini catre scopuri precise si sa persevereze in atingerea lor.​ Comunicativi si foarte deschisi catre ceilalti, cei nascuti pe 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, inveseli etc. pe oameni. Se remarca la petreceri sau alte evenimente mondene.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 22

Actiunile lor se indreapta catre afaceri de mare intindere, imperii financiare, putere politica, faima. Orientarea catre materie predomina, iar pornirea de a acumula, de a face avere ii propulseaza adesea in lumea plutocratiei. Destinul lor este maret, promitator, dar poate fi dificil​Dispunand de forta, stapanire de sine si o mare ambitie, cei nascuti pe 22 au un spirit de anvergura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 23

Pentru ei viata este o aventura prin care pot experimenta mereu lucruri noi si incitante. Socializeaza usor si au darul comunicarii. Imaginativi si perspicace, au talente diverse si interese multiple. Au un destin schimbator, dar nu le lipseste sansa.​ Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situatii. Reactioneaza spontan, rapid si adecvat.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 24

Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii. Pe umarul lor fidel si devotat poti sa te sprijini sau poti sa plangi. Altfel, sunt persoane casnice si responsabile, dar care au adesea, gratie sensibilitatii, veleitati artistice, mai ales dramatice sau actoricesti. Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 25

Le place sa afle, sa cerceteze, sa investigheze si trebuiesc incurajati de mici in aceasta directie, fiindca este pacat ca inzestrarea lor sa nu fie folosita. Au o intuitie excelenta, pe care trebuie sa se obisnuiasca sa o asculte. Sunt firi care nu suporta restrictiile si prefera sa lucreze independent, in liniste si retragere.​ Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti pe 25 stralucesc prin facultatile intelectuale si prin dorinta de studiu, de instruire.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 26

Managementul lor este diplomat si cooperant. Relatiile sociale si familia conteaza la ei cel putin la fel de mult cat cariera. Isi gasesc siguranta cand stabilesc un echilibru intre toate acestea. Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. Se descurca excelent in hatisul finantelor.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 27

Sunt autoritari fara sa fie duri. Au talente multiple. Ii intalnim des in mediul cultural, stiintific, politic, artistic. Sunt performanti in comunicare, relationeaza usor, iubesc calatoriile. Au simt social. Cu cat fac mai mult pentru ceilalti, cu atat vor primi mai mult in schimb.​ Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, cei nascuti pe 27 au darul de a-i inspira si organiza pe ceilalti.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 28

Au o fire puternica, dar contradictorie. Cooperanti si totodata independenti, se simt in largul lor cand au libertate de miscare, insa au nevoie de incurajari pentru a reusi. Sunt prin excelenta niste initiatori si le trebuie cineva care sa finalizeze ceea ce ei incep. Buni strategi, au o minte analitica, inovatoare si lucida, care vede bine in perspectiva. Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 29

Se disting intotdeauna prin ceva si au mare nevoie de atentie. Adesea intampina frustrari sau provocari spre mijlocul vietii (30-35 ani).​ Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt niste vizionari. Detesta banalitatea, au teluri inalte si proiecte ambitioase. Pot face multe lucruri in viata dar, indiferent ce fac, le trebuie mereu hrana pentru spirit (cultura, religie, filozofie, stiinta etc.).

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 30

Cauta armonia, sunt inspirati, au talent si simt pornirea sa il manifeste, daca nu prin profesie, macar ca hobby sau in viata de fiecare zi. Sunt simpatici, entuziasti, isi fac repede prieteni, au darul vorbirii si foarte multa putere de convingere. Problema lor este ca tind sa se risipeasca in lucruri marunte in loc sa-si focalizeze energiile pentru a-si exploata potentialul.​ Daruiti cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti pe 30 au suflet de artist.

Numerologia zilei de nastere - ziua de nastere 31

Se concentreaza bine, sunt disciplinati, perseverenti si organizati. Au o minte clara, lucida, invata usor, reusesc bine si in activitatile de natura intelectuala. Sunt oameni cu principii, care pun pret pe valorile solide si consacrate, precum familia, traditia, munca​. Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la detaliu, cei nascuti pe 31 sunt niste maestri faurari. Au talentul de a prelucra materia si tot ce iese din mana lor este temeinic, frumos si functional.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0800 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032231 (s)