joi, 28 martie, 2024

Numerologie calcul. Cum stai cu dragostea in 2019, in functie de cifra destinului

Distribuie:

Publicat:

Numerologia este o pseudo-stiinta folosita de oameni de peste 10.000 de ani pentru a-si analiza destinul. Se foloseste data nasterii unei persoane, reducand rezulatul la un singur numar sau simbol, cum il denumesc specialistii in domeniu.

Numerologie calcul. Numarul rezultat poarta multe simboluri, de aceea se crede ca are importanta in comportamentul si personalitatea unei persoane. Dragostea este si ea analizata, prin spectrul numerologiei. 

Numerologie calcul. Cum iti calculezi cifra destinului.
Daca te-ai nascut in data de 06.01.1988, atunci cifra destiunului va fi urmatoarea:

6+1+1+9+8+8 > 7+10+16 > 17+ 16 > 33, 3+3 > 6. 

Calcul numerologie. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 1
Daca cifra destinului este 1 – inseamna ca esti posesiv, si chiar brutal in relatii. Iti domini partenerul de viata si preiei intotdeauna initiativa. Poti suferi chiar complexe de superioritate, ceea ce te face o persoana nu tocmai usor de digerat. Atentie, acestea iti pot veni de hac la un moment dat si poti plati cu aceeasi moneda. Roata se poate intoarce si nu va fi placut.

Calcul numerologie. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 2
Acesti oameni sunt la exact opusul numarului “1”. Sunt atenti, afectuosi, trateaza cu respect si ca de la egal la egal partnerul de viata! Aceste persoane sunt ”iubibile”, iar cei care le gasesc sunt cu adevarat norocosi. Ei dau totul in relatie si stiu ce inseamna sa faca totul in 2. Un an minunat in dragoste, in 2019.

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 3
Sunt cei mai nebuni si cei mai curiosi dintre toate numerele. Au initiativa In viata privata ca in viata de zi cu zi, ei sunt curiosi si intotdeauna sunt gata sa incalce regulile. Le plac experientele noi si chiar sunt dispusi sa adopte sintagma ”dragostea se face in minim 2”. Atentie insa, trebuie sa stiti cand sa va opriti! Nimanui nu ii place sa fie inselat!  

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 4
Sunt seriosi, vor relatii stabile, puternice. Trateaza iubirea ca pe un domeniul capital. Se anuna un an 2019 fructuos pentru ei!

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 5
Pasionali, agresivi chiar, dar irezistibil si neinfricati! Viata amoroasa este una picanta, dar le poate aduce si neplaceri anul acesta!

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 6 
Armonia este cuvantul cheie pentru ei, au valori morale bine inradacinate si nu isi vor insela nici in ruptul capului partenerul. De fapt, nimic din ce poate distruge armonia familiei nu au puterea sa faca! Cine sa nu-i iubeasca, nu?!

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 7
Sunt hedonisti, infatuati, legati mai mult de partea materiala decat pe cea spirituala a vietii. Sunt greu de iubit, la fel cum si lor le este greu sa iubeasca cu adevarat! Dar nu imposibil, speram!

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 8
La fel de materialisti si preocuupati mai mult de propria persoana. Ei cauta mai mult puterea materiala din orice situatie. Un 2019 cu incercari la capitolul dragoste!

Numerologie calcul. Daca cum stai cu dragostea in 2019 daca cifra destinului este 9
Dragostea este respectata de aceste persoane. Au nevoie insa de o evolutie, deoarece tind sa confunde un act fizic intim cu sentimentele. In consecinta, depinde mult de partenerul lor de viata, cum ii ”educa!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img