vineri, 29 martie, 2024

Nuntă mțare in lumea fotbalului. Fotbalist de națională se căsătorește

Distribuie:

Publicat:

 

După mulți ani de relație, iată că acum Ciprian Tătărușanu și partenera lui de viață, Antoaneta, urmează să facă nuntă. Potrivit Viva.ro, aceștia se vor căsători pe data de 26 mai, atunci când portarul de la AC Milan va ajunge în fața ofițerului de stare civilă cu iubita lui.

Ciprian Tătărușanu se căsătorește cu iubita sa

Nunta lor nu va fi una mare, ci destul de restrânsă, căci vor fi invitați aproximativ 50 de oameni, printre care apropiații și familia acestora. Mai mult de atât, evenimentul va avea loc bineînțeles în Italia, acolo unde cei doi sunt stabiliți.

 

În ceea ce privesc ținutele, potrivit sursei citate, Antoaneta, iubita lui Ciprian Tătărușanu, va îmbrăca nu una, ci două rochii de mierasă. Printre invitații care sunt așteptați la marele eveniment se așteaptă și câțiva dintre foștii colegi de la FCSB, acolo unde Ciprian Tătărușanu a jucat.

Ciprian Tătărușanu are trei copii împreună cu logodnica sa

La marele eveniment nu o să lipsească cei trei copii pe care Ciprian Tătărușanu îi are cu partenera sa de viață cu care urmează să se căsătorească.

Sebastian și Matei, dar și mezina familiei, Isabel, vor fi alături de părinții lor în cea mai importantă zi pentru ei, nunta.

Un detaliu în ceea ce privește locația aleasă de portat și iubita lui pentru petrecerea de după cununia civilă și religioasă e faptul că în restaurantul select a mai făcut petrecere de nuntă și actrița Emily Blunt, dar și John Krasinki, iar alte nume importante au călcat pragul locației de-a lungul timpului.

Printre acestea se pot număra Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, dar și multe altele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img