joi, 25 aprilie, 2024

Nunta Getei Sterp a devenit virală pe TikTok datorită sfaturilor unei consătene: „Să-l calci pe picior!”

Distribuie:

Publicat:

O postare despre nunta Getei Sterp a strâns aproape 400.000 de vizualizări pe TikTok în nici 24 de ore! Totul datorită sfaturilor unei bătrâne.

O postare făcută pe TikTok de Geta Sterp, care se mărită astăzi, 2 octombrie 2022, a devenit virală în nici 24 de ore.

Doamna Corina a popularizat nunta Getei Sterp pe TikTok. Ce sfaturi i-a dat

Nunta surorii lui Culiță Sterp a devenit una de interes în mediul online în ultimele ore. Dincolo de detaliile pe care vrea să le știe toată lumea legată de nuntă, altceva le-a atras atenția internauților.

Mai precis, sfaturile pe care fata mamei Geta le-a primit de la o consăteană din Tuștea, satul în care locuiește ”clanul” Sterp.

O bătrână simpatică pe nume Corina, care a apărut în cel mai nou vlog publicat pe YouTube de Getuța face furori și pe rețeaua de socializare a momentului, TikTok.

Filmulețul cu îndemnurile doamnei Corina pentru mireasă au strâns aproape 400.000 de vizualizări în 18 ore și are toate șansele să fie pe locul unu în trendurile de pe TikTok.

„Să iei chiloții pe dos pe tine, tu!”

Getuța a filmat-o din mașină pe femeie, ascultând cu sfințenie sfaturile acesteia și repetând ceea ce îi transmitea pentru a se asigura că a băgat la cap tot.

„Stai să treacă ăsta (n.r.: zice tanti Corina așteptând să plece o mașină de pe uliță)! Și, când ieși din biserică, după ce mergi la altar, să-l calci pe picior (n.r.: pe soțul ei, Sebastian)! Să ai tu puteri, tu! Să ai putere toată viața asupra lui! Îți aduc apă dacă vrei! Mno, bine. Să iei chiloții pe dos pe tine, tu! Chiloții pă dos!”, i-a spus doamna Corina, reușind să stârnească amuzamentul internauților.

Getuța Sterp face mare nuntă astăzi în Țara Hațegului, iar nașă de cununie îi va fi chiar sora ei, Ileana. Familia s-a pregătit intens pentru marele moment. Fiecare a muncit, cu mic, cu mare, pentru ca totul să fie ca la carte în ziua nunții.

Ieri, surorile au mers la spovedit la biserică, așa cum prevede tradiția, înainte de cununia religioasă mult așteptată de soți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img