joi, 18 aprilie, 2024

Nutriționiștii recomandă: Ce să consumi toamna aceasta pentru a avea o imunitate puternică

Distribuie:

Publicat:

Oficial, zilele de toamnă ne-au trecut pragul, iar când vine vorba de alimentație opțiunile noastre se schimbă. Bineînțeles, în continuare ne dorim să consumăm alimente sănătoase, dar ce ar trebui mai exact să ne atragă atenția și ce regăsim pe lista de alimente pe care să le consumăm toamna?

Nutriționistul italian Gianluca Mech ne spune ce putem introduce în alimentația de zi cu zi pentru a avea un sistem imunitar puternic, iar organismul să funcționeze la nivel optim.

“Natura ne oferă în fiecare sezon produse sănătoase din care să alegem. Avem o mare varietate de opțiuni inclusiv toamna și în sezonul rece. Este nevoie doar să știm din ce să alegem și cum ne ajută aceste alimente să avem un sistem imunitar puternic, iar tot organismul să funcționeze la nivel optim. Și, bineînțeles, să ne dea energe zi de zi și să ne mențină o siluetă armonioasă.

Important de știut este să optăm pentru alimente cât mai aproape de starea lor naturală, proaspete sau gătite, după caz, și le excludem pe cele procesate din magazine. Mulți oameni cad în capcană crezând că toamna și iarna nu mai au acces la alimente proaspete și se refugiază în produse procesate din comerț.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img