News Flash:

Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă: Alimentul care conține cea mai mare cantitate de lecitină – Aceasta este esențială pentru celulele organismului

19 Septembrie 2022
222 Vizualizari | 0 Comentarii
oua jumari cu sunca si branza 990x651

Lecitina este un amestec de grăsimi care sunt esențiale pentru celulele din corpul uman. Poate fi găsită în multe alimente, însă unul o conține într-o cantitate importantă. Este vorba de gălbenușul de ou.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat pe pagina sa de Facebook care este importanța lecitinei pentru sănătate.

”Gălbenuș ca un soare cu lecitină atot-folositoare. Despre ou am spus mereu numai de bine, e un fel de esență de nutrienți inegalabilă ca valoare și bioeficiență. Că are proteine etalon, de cea mai înaltă calitate, cred că știați. Că satură cel mai tare pentru numai 80 calorii, probabil că și asta știați.

Însă ce nu știați cu siguranță, este cât de versatilă și multifuncțională este lecitina din gălbenușul de ouI greacă “lecitină” înseamnă fix gălbenuș de ou, deși lecitină găsim și în creier, semințe, oleaginoase și soia”, a explicat Mihaela Bilic.

Continuarea pe exquils.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042383 (s)