sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă: Cel mai puternic antioxidant care întărește sistemul imunitar

Distribuie:

Publicat:

Dr. Mihaela Bilic recomandă un singur supliment, în această perioadă, pentru întărirea imunității. Este voba de vitamina C, adică cel puternic antioxidant. Chiar dacă se găsește în multe fructe și legume, este extrem de fragilă și poate fi distrusă de temperaturile ridicate.

Alte vitamine și minerale pot fi obținute din alimente, mai ales că organismul uman stochează acești nutrienți ca să nu ajungă la deficite.

”E mai simplu să mănânci un aliment decât un supliment. Și dacă mănânci cât mai multe legume, cât mai colorate e imposibil să-și lisească vitaminele și mineralele. Faceți exces de legume pentru că de acolo nu poate să vină decât sănătate,” recomandă medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic recomandă suplimentele de vitamina C

Există întotdeauna o nevoie care e greu de satisfăcut de vitamina C, dacă vorbim de imunitate, conform dr. Mihaela Bilic. Vitamina C este cel mai puternic antioxidant oferit de natură o subs care contracarează efectele oxidative o dată ale radicalilor liberi pe care îi avem în organism și care rezultă din metabolismul nostru și ale substanțelor agresive din mediu.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img