sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O adolescentă d.e 17 ani a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Brăila. Prietena ei, de 14 ani, este în stare gravă la spital

Distribuie:

Publicat:

Un accident șocant a avut loc în urmă cu puțin timp în Brăila. În urma impactului de-a dreptul devastator, o adolescentă în vârstă de 17 ani s-a stins din viață. Cea de-a doua victimă, o adolescentă în vârstă de 14 ani, este în prezent la spital, în stare foarte gravă. Iată cum s-a întâmplat totul!

Accidentul violent a avut loc în urmă cu aproximativ o oră pe o trecere de pietoni din Brăila. Potrivit primelor informații din presa locală, se pare că cele două adolescente s-ar fi angajat în traversarea străzii pe roşu.

O adolescentă de 17 ani a fost ucisă pe o trecere de pietoni

Accidentul tragic a avut loc în această seară, în jurul orei 20:30, pe Calea Călărașilor, în zona Piața Concordia. Un șofer care se afla la volanul unei mașini cu numere de Tulcea le-a spulberat pe cele două fete, pe trecerea de pietoni.

Șoferul este un bărbat din Tulcea în vârstă de 34 de ani. Martorii prezenți la fața locului au povestit, conform debrăila.ro, că bărbatul avea viteză excesivă.

„Avea viteză foarte mare. Șoferul zbura pe șosea!”, a mărturisit unul dintre martori.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, însă, în prezent, oamenii legii care se ocupă de acest caz așteaptă rezultatele testelor antidrog, pentru a vedea dacă șoferul era sub influența substanțelor interzise de lege.

Mascații și jandarmii au intervenit de urgență la locul tragediei

Polițiștii din Brăila au mai transmis prin intermediul unui comunicat de presă că în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La locul accidentului s-au strâns zeci de localnici, iar mascații și jandarmii au ajuns la locul tragediei pentru a calma spiritele. Adolescenta în vârstă de 17 ani a fost transportată de urgență la spital, însă a decedat.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

”În această seară, în jurul orei 20:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călaraşilor, la intersecţie cu strada Griviţa ar fi surprins şi accidentat două tinere, în vârstă de 14 şi 17 ani, ambele din municipiu ce se angajaseră în traversarea străzii”, a transmis IPJ Brăila.

În ceea ce privește victima în vârstă de 14 ani, cadrele medicale de specialitate sunt sceptice atunci când vine vorba despre șansele de supraviețuire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img