vineri, 29 martie, 2024

O adolescenta a aflat ca a fost furata la nastere dupa ce a facut un selfie! ”In acel moment, viata mea s-a terminat”

Distribuie:

Publicat:

Miché Soloman, o tanara in varsta de 22 de ani din Africa de Sud a aflat ca a fost furata la nastere pe cand avea doar trei zile, dupa ce a facut un selfie cu o colega de scoala.

In 2015, Miché Soloman  a auzit ca a venit o noua fata in scoala si seamana foarte tare cu ea. In momentul in care cele doua fete s-au intalnit, in ciuda diferentei de 3 ani, Miché a simtit imediat o conexiune intre ele si au devenit prietene, relateaza gandul.info.

Atunci cand fetele au facut poza impreuna, prietenii au intrebat-o pe Miché daca e sigura ca nu e adoptata. La cateva saptamani, Miché a avut un mare soc cand a aflat ca a fost furata la nastere cand avea doar trei zile: „Am ramas masca. In acel moment, viata mea s-a terminat”, a declarat fata.

Politia a arestat-o pe femeia care s-a dat drept mama pentru Miché: „Am nevoie de ea. Vreau sa o intreb de ce. Vreau sa stiu ce s-a intamplat”, spunea adolescenta.

Se crede ca mama fetei, inainte sa fure copilul, a pierdut o sarcina si a pretins in continuare ca e insarcinata.

Femeia a fost gasita vinovata si condamnata la 10 ani de inchisoare.

Miché Soloman a mers la inchisoare sa afle motivul pentru care a furat-o cand era mica, dar mama a avut un raspuns socant, spunandu-i ca intr-o zi o sa afle de ce.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img