vineri, 19 aprilie, 2024

O adolescenta a murit de cancer la 17 ani deoarece medicii i-au dat tratament pentru dureri de spate

Distribuie:

Publicat:

O adolescenta de 17 ani a murit de o forma rara de cancer. Medicii i-au dat medicamente pentru dureri de spate si au descoperit prea tarziu adevarata boala a fetei.

Elisha Furneaux, o fata de 17 ani din Marea Britanie, s-a plans parintilor de dureri de spate. Mama spune ca tanara a cerut ajutorul medicului, care i-a dat un tratament cu calmante.

Medicamentele insa nu si-au facut efectul, iar alte cateva vizite la medic s-au dovedit fara solutie.

In cele din urma, fetei i s-au facut radiografii care au dovedit ca sufera de o forma rara de cancer, la coloana vertebrala. A fost surprinzatori si pentru doctori mai ales ca, in afara durerilor de spate, nu au fost simptome care sa indice boala crunta de care tanara suferea.

”Intr-o zi totul era bine, totul era minunat, iar in urmatoarea am venit acasa si totul s-a schimbat, fara niciun avertisment”, spune mama adolescentei.

Cand a fost descoperita adevarata boala era prea tarziu pentru Elisha, spune Wales Online.

”In momentul in care a fost diagnosticata, cancerul i s-a extins la plamani, rinichi si pelvis. Cuvantul cancer ne-a distrus vietile”, povesteste mama fetei.

Dupa diagnostic, Elisha Furneaux a stat 4 saptamani intr-un spital din Cardiff si alte 17 saptamani la o clinica din Liverpool. Medicii insa nu au putut-o salva.

Elisha a murit la 6 luni si jumatate dupa ce a aflat ca are cancer.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img