vineri, 29 martie, 2024

O alta latura a lui Alex Bodi: imaginile incredibile ce socheaza internetul

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodinu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Acesta este un tip cu bani care își permite să angajeze cei mai tari profesioniști atunci când are nevoie de aceștia.

Chiar pe parcusul acestei sâptămâni, iubitul Biancăi Drăgușanu s-a trezit oprit de poliție și trimis în carantină instituționalizată pe motiv că nu a respectat perioada de autoizolare după revenirea din străinătate. Atunci, Bodi a apela la unul dintre numele grele ale avocaturii românești: celebrul Cătălin Dancu. 

Cunoscut pentru cazurile în care au fost implicați politicieni, afaceriști sau vedete, Cătălin Dancu a lucrat în ultimii ani pentru Ministerul Asfacerilor Externe.

Însă astăzi, Alex Bodi șochează internetul cu o fotografie de neimaginat

Alex a postat pe pagina de socializare mai multe fotografii în care apare cu nimeni alta decât bunica lui! Imaginile au șocat pentru că astfel, fanii au intrat în contact cu latura sensibilă a lui Alex Bodi. Tinând-o de mână, uitându-se în ochii ei și zâmbind, Alex Bodi pare un om extrem de grijuliu cu femeile din viața lui. Așa cum îl vedem având grijă de frumoasa lui iubită Bianca Drăgușanu, acesta ne-a demonstrat de unde vine grija lui: de la bunica.

Sursa:wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img