marți, 19 martie, 2024

O autospeciala a politiei municipiului Vaslui, a derapat si s-a izbit de un arbore – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de marti, 18 ianuarie, o autospeciala a politiei municipiului Vaslui, in timp ce se afla intr-o misiune de patrulare fireasca, din cauza conditiilor meteo, a derapat si s-a izbit violent de un arbore de pe marginea partii carosabile . Unul din cei doi agenti a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale minore . Soferul autospecialei a fost testat alcoolscopic,iar rezultatul a fost negativ .

“Politia municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Decebal, în municipiul Vaslui, o autospecială a Poliției Municipiului Vaslui, aflată în misiune (se deplasa la un apel 112), a părăsit partea carosabilă și a acroșat un arbore.

În urma producerii evenimentului rutier, unul dintre cei doi polițiști aflați în autospecială a fost vătămat ușor fiind transportat la spital pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale”, au declarat reprezentantii IPJ.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img