sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O babuta criminala! In varsta de 80 de ani, femeia si-a ucis amantul care avea 77…

Distribuie:

Publicat:

O batrana de 80 de ani din Bucuiumeni, judetul Dambovita, urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice, asta dupa ce ea si-a ucis amantul, un barbat in varsta de 77 de ani. Barbatul a fost descoperit dezbracat in curtea casei batranei de 80 de ani. Politistiiau strans probe si urmeaza ca acum sa dea un verdict in acest caz.

"El umbla mereu beat. Venea mereu peste ea. La ce venea un om peste o femeie batrana? Mama l-a mai luat o data de pe drum, l-a mai batut", a spus Elena Andreioiu, fiica suspectei. Politistii au declarat ca barbatul a murit pentru ca a fost lovit puternic la cap. Chiar batrana a fost cea care si-a recunoscut crima. Ea a mers la sotia barbatului si i-a spus ca l-a omorat.

"Mie mi-a spus sa vin sa-l iau, ca l-a omorat. Acum spune ca nu l-a cunoscut. Din tinerete traiau in concubinaj. Nu stiu cum s-a intamplat, dar umblau de zeci de ani. Eu mi-am vazut de copiii mei, de casa mea. Ea a venit la mine acasa si mi-a spus ca i-a facut vant pe scara si ca i-a dat si cu un bat in cap. Nu mi-a venit sa cred. Zic, a innebunit nebuna?! A murit cu gagica", spune sotia barbatului decedat. Cazul a fost preluat de catre procurori. Batrana a refuzat sa ofere detalii despre moartea barbatului. Ea poate fi acuzata de leziuni cauzatoare de moarte si risca sa intre in inchisoare, daca se demonstreaza ca femeia avea descernamant in momentul comiterii faptei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img