marți, 19 martie, 2024

O batrana ii cere in lacrimi lui Tataru sa redeschida spitalele . Vezi raspunsul ministrului

Distribuie:

Publicat:

 

Imagine groaznica joi la Targu Jiu dupa ce o batrana a mers sa il intalnesca pe ministrul Nelu Tataru si sa ii ceara acestuia sa redeschida spitalele . Mai dureros este faptul ca batrana i-a vorbit ministrului sanatatii in lacrimi de disperare .

 

Tătaru a precizat, joi, după ce a vizitat Spitalul din Târgu Jiu, răspunzând unei întrebări, că a nu lăsa o persoană să intre în spital ”pentru că vine ministrul” este o ”greşeală de management tipică”.

 

”Eu sunt chirurg, sunt medic, în sistemul medical de la 14 ani când am început liceul sanitar, deci atitudinea către pacient trebuie să fie cu totul şi cu totul alta. Pacientul primează”, a adăugat el, potrivit News.ro.

 

Ministrul a fost abordat de o femeie în vârstă, care i-a cerut plângând să ”deschidă spitalele” pentru cei cu alte afecţiuni.

 

”Spitalele sunt deschise, doamnă, ţine foarte mult de managementul fiecărui spital, spitalele sunt deschise încă de când s-a ridicat starea de urgenţă. De atunci spitalele sunt deschise”, a răspuns Tătaru.

Când femeia i-a spus că nu i se permite să intre în spital, el a explicat: ”Deci spitalul din Târgu Jiu este un spital pentru patologie non-COVID. Secţia de Boli Infecţioase este în altă parte, unde avem patologia COVID”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img