News Flash:

O cântăreață de 21 de ani a fost omorâtă de soțul ei, chiar într-un restaurant. Bărbatul este cu 58 de ani mai în vârstă

27 Iunie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 27T072034 267

O cântăreață de 21 de ani a fost omorâtă de soțul ei, chiar într-un restaurant. Bărbatul este cu 58 de ani mai în vârstă

O cântăreață a fost împușcată de soțul ei, un bărbat în vârstă de 79 de ani. Între cei doi soți era o diferență de 58 de ani. Tânăra a fost împușcată de trei ori și nu a mai avut nicio șansă la viață. Medicii au constatat decesul.

O cântăreață de 21 de ani a fost omorâtă de soțul ei

Yrma Lydia, în vârstă de 21 de ani, visa la o carieră de succes. Nu a mai apucat să își vadă visul îndeplinit, deoarece a fost ucisă în restaurantul Suntory Del Valle. Criminalul este chiar soțul ei.

Partenerul său de viață a fost Jesús Hernández Alcocer, un bărbat în vârstă de 79 de ani. Martorii, clienții care se aflau în restaurant în momentul respectiv, au povestit că totul a început de la o ceartă.

Așadar, cei doi soți ar fi început să își adreseze cuvinte destul de dure. La un moment dat, bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o de trei ori pe soția sa. Femeia s-a prăbușit pe loc la pământ.

Bărbatul de 79 de ani a mai avut probleme cu legea

Omar García Harfuch, secretarul de securitate, a povestit că ''un bărbat și-a împușcat soția de trei ori, el este acum reținut''. Oamenii legii din Mexic au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Nimeni nu își explică cum de a putut bărbatul să recurgă la un astfel de gest și care ar putea fi motivul scandalului care a avut loc între cei doi soți înainte de tragedie. Criminalul a încercat să mituiască poliția.

A dorit să scape cu orice preț, însă a fost arestat. Bărbatul a fost acuzat anterior de extorcare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0951 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029911 (s)