joi, 28 martie, 2024

O cantareata de muzica populara are sufletul mistuit de dor. Sotul ei si-a pierdut viata la un an de la casatoria lor

Distribuie:

Publicat:

Claudia Stroie, poveste de viață desprinsă parcă din filme. Căsnicia ei a avut un sfârșit tragic!

Claudia Stroie, o îndrăgită cântăreață de muzică populară, a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața. Artista suferă enorm după ce și-a pierdut partenerul de viață, la doar un an și două luni de la nuntă. Artista și-a întâlnit marea dragoste a vieții ei după multe rugăciuni. Când l-a găsit pe bărbatul potrivit sufletului ei, s-a și căsătorit cu el.

Se pare că destinul a fost prea crunt pentru cei doi îndrăgostiți. Claudia și-a pierdut soțul la doar un an și două luni după ce au făcut nunta. Cântăreața suferă extrem de mult după Dumitru, pe care acum îl mai vede doar în poze.

"În casă e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau să fac ceva, mă gandesc cum ar fi facut el, pentru ca traiesc cu amintirea lui", a spus Claudia Stroie. Tânăra a mărturisit, la un post de televiziune, că soțul ei era conștient că viața este trecătoare. "Jumatate este în Rai, jumatate este aici, pe Pământ. Soțul meu râvnea foarte mult Raiul, era conștient ca viata asta este trecatoare", a spus Claudia, rămasă văduvă de tânără.

Continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img