vineri, 29 martie, 2024

O cantareata din Romania a incercat sa se sinucida

Distribuie:

Publicat:

Cristina Spatar a recunoscut ca s-a gandit sa-si puna capat zilelor, dupa ce problemele sentimentale, dar si cele financiare au coplesit-o. In cadrul unui interviu, Cristina Spatar a dezvaluit ca de mare ajutor i-au fost prietenii care i-au fost alaturi in cele mai grele perioade din viata sa.

Cristina Spatar a trecut prin momente cumplite dupa ce s-a despartit de sotul ei. Vedeta a recunoscut ca s-a gandit la posibilitatea de a-si pune capat zilelor.  A fost un an teribil pentru Cristina Spatar. Artista si-a pierdut mama, a trecut printr-un divort dureros, s-a confruntat cu depresia si a avut un accident grav de masina. Cu toate astea, vedeta a reusit sa treaca peste toate cumpenele si sa mearga mai departe.

“Am zis la un moment dat ca o sa cedez si o sa renunt la viata pur si simplu. Am avut, da. Am avut, am avut. Din pacate…Am avut un an foarte, foarte greu, si financiar si sentimental. (…) M-a facut sa ma resetez mintal si sa ma gandesc mai mult la copiii mei si la mine. Multumesc Lui Dumnezeu ca am avut taria de caracter si nu am clacat. (…) Consider ca mai am multe de facut si de aratat. (…)”, a declarat Cristina Spatar in cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img