vineri, 29 martie, 2024

O celebra actrita a anuntat ca si-a schimbat sexul si nu mai e femeie. Prima imagine la bustul gol, dupa ce si-a taiat sanii. O mai recunosti?

Distribuie:

Publicat:

O cunoscută actriță și-a extirpat sânii! Prima imagine postată de vedetă după intervenție!

Elliot Page și-a surprins fanii în decembrie 2020, atunci când a anunțat că este transgender. Elliot Page foloseşte pronumele el şi ei şi se descrie ca fiind transgender şi non-binar. Asta înseamnă că identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină. Page, în vârstă de 34 de ani, și-a extirpate sânii și s-a pozat cu abdomenul lucrat la sală.

Actorul a publicat în mediul online, prima fotografie după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar.

Prima fotografie cu Elliot Page după ce și-a extirpat sânii

Elliot Page și-a lăsat mască fanii după ce a postat prima imagine după procedura chirurgicală pe care a suferit-o.

Cu abdomenul lucrat la sală și fără sâni, Page a primit numeroase comentarii din partea internauților. Oamenii l-au felicitat pentru curajul său de a apărea așa pe internet, ținând cont de cariera impresionantă pe care o are.

”Hot”, i-a scris Miley Cirus. ”OMG, așa da! Uită-te la zâmbetul acela”, i-a mai scris altcineva. ”Uite ce băiat frumos/ acel zâmbet”, au mai fost alte reacții.

Și Nina Dobrev, actrița din The Vampire Diares, i-a comentat: ”Și cel mai important e că ești fericit”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img