News Flash:

O companie a lansat o aplicație care îi ajută pe contribuabili să-și calculeze impozitul pe profit

27 Mai 2021
361 Vizualizari | 0 Comentarii
media 156466798143832600

EY România lansează o soluție digitală dedicată contribuabililor români, menită să le ușureze una dintre cele mai complexe sarcini fiscale: calculul impozitului pe profit, arată Mediafax.

Aplicația digitală dezvoltată de echipa de Business Tax Advisory a EY România este ușor de folosit și are o interfață prietenoasă.

Aceasta poate micșora semnificativ timpul alocat de contribuabilii români pentru calculul impozitului și reduce erorile.

„Soluția noastră digitală vine să răspundă nevoilor tuturor companiilor, indiferent de mărime sau domeniu de activitate. Vorbim despre o soluție care poate fi adoptată și utilizată în operațiunile de zi cu zi, fără nicio rezervă din punctul de vedere al caracteristicilor și facilităților tehnice pe care le oferă. Intuitivă, cu o serie de formate generate automat și cu resurse legislative actualizate permanent, generează calculul impozitului pe profit trimestrial sau anual, declarațiile fiscale și stochează documentele aferente perioadelor de raportare”, a spus Andra Caşu, liderul echipei de Business Tax Advisory a EY România.

Aplicația este utilă în timpul pandemiei, explică specialiștii.

„După cum știm, reziliența pe care contribuabilii au arătat-o în contextul pandemiei le-a accelerat capacitatea de a lucra din ce în ce mai mult online. Acum, următorul pas este să optimizeze procedurile interne utilizând soluții digitale, prin care funcția fiscală obține avantaje în termeni de productivitate și acuratețe”, a precizat Andra Caşu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039253 (s)