sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O companie din Zalau produce folii de protectie pentru dispozitive mobile folosind tehnologie NASA

Distribuie:

Publicat:

O companie din Zalău produce folii de protecție pentru dispozitive mobile folosind tehnologie NASA. Folia protejează telefoane, tablete, ceasuri sau laptop-uri împotriva șocurilor și poate fi aplicată de 7 ori. Producătorul oferă o garanție pe viață, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții companiei Alien Surface au declarat corespondentului MEDIAFAX că noua folie de protecție ultra-rezistentă, produsă în România, dispune de tehnologia Auto-Heal activă și protejează dispozitive precum telefoane, tablete, ceasuri, laptop-uri împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.

Folia inovatoare este bazată pe o tehnologie utilizată pentru protecția anumitor dispozitive utilizate în misiunile spațiale NASA și permite până la șapte reaplicări pe un dispozitiv mobil.

„Estimăm dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de euro. De asemenea, preconizăm și investiții în valoare de 400.000 de euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit”, a afirmat managerul companiei, Adina Crișan.

Folia ultra-rezistentă produsă la Zalău asigură protecție 360 de grade a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor.

Producătorul oferă o garanție pe viață pentru noua generație de folii, care sunt desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie.

În curând, folia va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală. Compania din Zalău a fost înființată în anul 2009.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img