vineri, 29 martie, 2024

O directoare a spitalului de urgență din Piatra Neamț, ucisă de soțul ei. Gestul șocant făcut de bărbat după ce a înjunghiat-o

Distribuie:

Publicat:

Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soțul său, cu care era în proces de divorț. Acesta a omorât-o în cabinetul în care femeia lucra.

Bărbatul a venit în vizită la spital, unde a avut discuții în contradictoriu cu soția sa. Acesta a înjunghiat-o în cabinetul în care lucra, fiind asistent-șef la secția Chirurgie. Victima avea răni multiple în zona feței, gâtului și în zona spatelui, potrivit unor surse medicale citate de ziarpiatraneamt.ro.

Din primele informații, autorul crimei a stat cu victima în cabinet pentru a se asigura că pierde mult sânge și nu mai poate fi salvată de colegii ei. Acesta a fost de altfel și motivul pentru care nu a mai putut fi resucitată. Medicii și asistentele au observat că bărbatul avea urme de sânge în momentul în care a ieșit din cabinet.

Mai multe cadre medicale au făcut tot posibilul pentru a resuscita victima, fără succes însă. Crima a avut loc în cabinetul victimei, situat la etajul II al spitalului, aceasta fiind asistent pe secția Chirurgie. Colegii femeii au încercat să îi dea primul ajutor, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de poliție, precizează Hotnews. Directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra-Neamț câștigase funcția recent, prin concurs, iar vineri era prima zi de la numire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img