joi, 25 aprilie, 2024

O DONATIE CARE VA FI PLATITA … DE BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Ca in povestea cu “ fata imparatului care umbla nici imbracata nici dezbracata” asa a primit si Primaria Barlad o super donatie pe care a trebuit, intr-un final, sa o plateasca ( transportul acesteia).

In luna Octombrie Asociatia “ ChildsLife” reprezentata prin Florian Ivan a donat autoritatii locale cateva canapele , banchete si masute expuse cu mare arta pe holurile institutiei. Numai ca surpriza: in luna Noiembrie cei care au primit donatia trebuie sa plateasca o parte din transportul acestuia. Tipic romaneste sau ca in filmele cu “ Pacala si Tandala”.

CANAPELE SI MASUTE LA PRET DE UNICAT.

In ultima sedinta din cadrul Consiliului Local reprezentantii barladenilor au votat, fara prea multe intrebari, proiectul de hotarare prin care se platea o parte din transport in valoare de 7500 de lei asociatiei “ ChildsLife” pentru donatia oferita.

 Conform expunerii de motive , initiata de primarul Boros, aflam ca “  aceste obiecte de mobilier sunt necesare pentru desfasurarea activitatii institutiei noastre propunem acceptarea donatiei si achitarea sumei de 7500 lei, reprezentand o cota din valoarea transportului bunurilor din Olanda catre Romania”.

Astfel, citind  procesul  de predare-primire aflam ca au fost donate 6 canapele, pretul uneia fiind de 1789 lei, 2 banchete valoarea uneia fiind de 1576 si 5 mese care costa 583 lei/ buc. Aceste cadouri se ridica la suma de 16801 lei. Trebuie mentionat faptul ca la o simpla cautare pe internet am gasit aceste sume dar la niste obiecte de mobilier impresionante , facute de producatori renumiti. Am solicitat si punctul de vedere al primarului care,  prin vocea purtatorului de cuvant, Costel Nituc, ne-a oferit acest raspuns :” consilierii au votat “.

Va sugeram,  ca pe viitor distinsi alesi locali  sa aruncati o privire in magazinele de profil si ,abia dupa, sa fiti de acord cu aceste donatii. Cu 7500 de lei puteati achizitiona mobilier fara sa il treceti si sa il prezentati cu titlul de donatie, dar pe care noi platitorii de taxe sa il platim.
Asociatia a donat mobilier scolar si scolii generale “ Manolache Costache Epureanu” in valoare de 27.102 lei.,

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img