vineri, 26 aprilie, 2024

O femeie aflata in coma de 14 ani, abuzata de asistentul care o ingrijea, a nascut! Tanara era treaza, dar paralizata, in timpul atacului

Distribuie:

Publicat:

Cazul femeii care a nascut un copil perfect sanatos in timp ce se afla in coma de mai bine de 14 ani a facut inconjurul lumii, iar acum oamenii legii au dezvaluit ca suspectul in acest caz a fost arestat. 

Politia din Phoenix, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit ca un asistent licentiat a fost arestat, fiind acuzat de asalt sexual dupa ce a lasat insarcinata o femeie aflata in coma de 14 ani. 

Potrivit The Sun, suspectul in acest caz este Nathan Sutherland, un barbat in varsta de 36 de ani, care a lucrat la Centrul de Sanatate Hacienda, unde femeia era ingrijita si, mai mult de atat, era chiar ingrijitorul ei. 

Victima, in varsta de 29 de ani, era in coma de mai bine de 14 ani. Ea a nascut un baiat pe 23 decembrie, perfect sanatos, ce va fi ingrijit de parintii ei. 

De asemenea, directorul companiei care detine sanatoriul a demisionat la scurt timp dupa izbucnirea scandalului, iar oficialii spitalului au declarat ca incidentul este unui „extrem de socant” si ca vor colabora cu autoritatile care se ocupa de acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img