vineri, 29 martie, 2024

O femeie din Dolj a inregistrat soferul care a luat-o la ocazie! Ce propunere indecenta i-a facut: „Nu sunt Dinca”

Distribuie:

Publicat:

O femeie a luat o masina de ocazie in Filiasi, judetul Dolj, iar soferul i-a facut propuneri indecente, precizand ca nu e Dinca. Femeia l-a inregistrat, dar nu a depus plangere. Politistii s-au autosesizat si fac cercetari.

Femeia sustine ca, in urma cu o luna, a urcat la ocazie intr-o masina, in Filiasi, iar soferul i-a facut propuneri indecente, cerandu-i sa-l lase sa „o pupe jos de doua ori”.

Femeia a inregistrat conversatia si difuzat-o pe o pagina Facebook, convinsa ca vocea barbatului va fi recunoscuta.

„Totusi, ai putea sa ma lasi! Ca nu-ti fac altceva…Doar te pup jos de doua ori si revenim. (…) Toate ramaneau intre noi. Deci, nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat e mascat!“, spune barbatul in inregistrarea audio.

Acesta continua sa o convinga pe femeie sa-i accepte propunerea si o asigura ca nu e Dinca: „Nu se intampla nimic! Nu-ti fie frica, nu-ti fie teama ca nu sunt din ala…Nu sunt Dinca! Ai vazut la televizor?“, se mai aude pe inregistrare.

Femeia nu a depus nicio plangere la politie.

„Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate in masina, pana nu vom primi acordul celei pe care o consideram victima. Al doilea Dinca?”, se arata in postare.

Cei care comenteaza postarea sunt de parere ca femeia trebuia sa mearga urgent la Politie: „Asa ceva este inadmisibil, toleram toti nenorocitii, sunt copile care merg la ocazie”. Altii scriu ca identitatea barbatului trebuia data publicitatii, pentru ca foarte multe eleve merg la scoala la Craiova cu masini de ocazie si trebuie sa stie de cine sa se fereasca.

Politia Dolj s-au autosesizat si a inceput o ancheta, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img