joi, 28 martie, 2024

O femeie din Dranceni a fost arestata pentru furt calificat.A reusit sa sustraga sumele de 5500 lei, 290 euro si 60 lei moldovenesti

Distribuie:

Publicat:

O femeie din comuna vasluiana Dranceni este cercetata de politistii huseni pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat. Femeia a fost retinuta pentru o perioada de 24 ore si prezentata instantelor de judecata cu propunerea de arestare preventiva. 

Politistii Sectiei 4 de Politie Rurala Husi au efectuat cercetari si au probat activitatea infractionala a Corneliei B., in varsta de 52 ani, domiciliata in comuna Dranceni, aceasta fiind banuita de savarsirea mai multor infractiuni de furt, fapte comise pe raza localitatii de domiciliu.
In noaptea de 17/18.08.2015, femeia a patruns, fara drept, in locuinta unui vecin si a sustras din buzunarul unei perechi de pantaloni suma de 5500 lei, 290 euro si 60 lei moldovenesti.

O parte din bani ( 290 euro, 60 lei moldovenesti si 545 lei) au fost recuperati de politisti si restituiti partii vatamate.

Femeia este cercetata si pentru alte trei infractiuni de furt, fapte comise in luna decembrie 2014. Aceasta a sustras din locuintele altor trei vecini, bunuri (produse alimentare si o butelie) in valoare de aproximativ 280 lei.

Cornelia BUSUIOC a fost retinuta de politistii huseni pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior a fost prezentata la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi, cu propunerea de arestare preventiva.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele Corneliei B. mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img