joi, 28 martie, 2024

O femeie din Marea Britanie a primit in dormitor, in noaptea de Halloween, un strain, crezand ca este fiul ei

Distribuie:

Publicat:

Juliet Jarvis, o englezoaica din Surrey, a avut o mare surpriza dupa noaptea de Halloween, cand a constatat ca  tanarul care dormea in dressing, nu era fiul ei, ci un necunoscut. Ea a povestit pe Facebook ca , in noaptea respectiva , pe la 4,30, un baiat mascat a intrat in dressing-ul ei si s-a culcat, iar ea a crezut ca este fiul, Stewart, care era la o petrecere de Halloween.

“Am lasat usile de la casa descuiate, ca Stewart sa nu ne trezeasca in puterea noptii . Avea fata vopsita si i-am dat si -o plapuma sa se acopere, iar el mi-a spus “ multumesc ”. Si m-am cam mirat ca Stewart este asa de politicos, dar m-am bucurat in sinea mea ”, a relatat ea cu umor. Doar ca tanarul nu era Stewart, ci Marc Campfield, care nu se stie cum a ajuns in preajma casei familiei Jarvis, avand in vedere ca locuieste la cativa kilometri departare . Marc bause peste masura , dar asta nu l-a impiedicat sa fie cat se poate de civilizat, descaltandu-se la intrarea in casa , pentru ca avea ghetele pline de noroi.
“Incurcatura” a fost descoperita de sotul lui Juliet, care a anuntat dimineata : “E un barbat tanar la noi in casa si nu este Stewart”. Dupa ce l-au trezit, tanarul, realizand ce facuse , a incercat sa explice ca de fapt este prieten cu Stewart, iar sotul femeii l-a condus cu masina la adevarata lui casa. Marc a comentat: “Nu puteam sa nimeresc doi oameni mai cumsecade decat ei. Au fost incredibil de intelegatori”. In prima fotografie este Mark, iar, in cea de-a doua, doamna Jarvis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img