marți, 23 aprilie, 2024

O femeie și câinele său au fost atacați de un alt câine agresiv în municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

În data de 3 decembrie, în jurul orei 19.30, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină pe strada Republicii din municipiul Vaslui, deoarece în zonă se afla un câine agresiv care a atacat o persoană și prezenta pericol pentru cei aflați în apropiere.

            La fața locului jandarmii au luat legătura cu femeia care a apelat numărul de urgență 112 și a  reclamat incidentul. Aceasta le-a spus jandarmilor că un câine de culoare neagră a atacat-o pe ea și câinele său și a creeat panică în rândul celor aflați în apropiere. 

            Din fericire persoana atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă celălalt câine a fost mușcat și dus de urgență de către stăpân la veterinar.

            În scurt timp jandarmii au identificat în apropiere, pe peronul gării CFR, un câine cu semnalmentele transmise mai devreme. Acesta în prezența forțelor de ordine nu s-a manifestat agresiv, iar cu ajutorul unei persoane aflate la fața locului a fost legat cu o lesă improvizată. Ulterior, câinele a fost transportat într-o cușcă, fără să fie necesară tranchilizarea acestuia, la adăpostul anume destinat de pe strada Ceramicii din municipiul Vaslui, cu sprijinul reprezentanților autorităților locale cu atribuții în domeniu gestionării câinilor fără stăpân.

În continuare se fac cercetări de către organele competente pentru identificarea proprietarului câinelui agresiv în vederea luării măsurilor legale ce se impun în astfel de situații.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img