joi, 28 martie, 2024

O femeie il acuza pe fostul campion mondial McGregor de agresiune sexuala: ‘Povestea circula de ceva vreme si nu stim de ce a iesit acum’

Distribuie:

Publicat:

O femeie a depus plângere împotriva lui Conor McGregor în decembrie 2018. Incidentul ar fi avut loc la Beacon Hotel din Dublin, unde sportivul s-a aflat în decembrie. McGregor a fost audiat în acest caz în ianuarie, dar a fost pus în libertate, în aşteptarea unor noi investigaţii. Informațiile au fost publicate de New York Times, relatează News.ro.

Apropiaţii lui McGregor susţin că deciza de retragere a sportivului din activitatea competiţională nu are nicio legătură cu acest caz. "Povestea asta circulă de ceva vreme şi nu ştim de ce a ieşit acum. Dar ipoteza potrivit căreia retragerea lui Conor este legată de acest zvon este absolut falsă", a declarat, într-un comunicat, un consilier al lui McGregor.

Conor McGregor, în vârstă de 30 de ani, şi-a anunţat, marţi, pe Twitter, retragerea din activitatea sportivă. "Am decis să mă retrag. Doresc succes foştilor mei colegi de competiţie", a scris McGregor, care a disputat 25 de meciuri în MMA, obţinând 21 de victorii. El a fost campion mondial la UFC în 2015 şi 2016. Ultimul său meci a fost cu rusul Khabib Nurmagomedov în octombrie 2018, încheiat cu victoria celui din urmă. McGregor, star al MMA, a cunoscut faima mondială după ce a boxat şi a fost învins de americanul Floyd Mayweather, luptă pentru care a primit 100 de milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img