vineri, 29 martie, 2024

O femeie s-a îndrăgostit de un cerșetor în Amsterdam. O poveste uimitoare!

Distribuie:

Publicat:

Dragostea poate fi găsită acolo unde te aștepți mai puțin. Indiferent de locul unde o găsim, dragostea este un lucru incredibil de frumos și misterios. Și nimeni nu știe mai bine acest lucru decât femeia care și-a găsit viitorul soț într-un bărbat fără adăpost!

Emmy este din Suedia, dar viața ei a fost schimbată pentru totdeauna când a fost vizită la un prieten în Amsterdam, în 2006. Întreaga ei lume a fost întoarsă cu susul în jos în timp ce stătea pe o bancă. În timp ce-și aștepta prietenul, Emmy a fost abordată de Vic Kocula.

Chiar dacă în apropiere era un ceas masiv, Vic a întrebat-o pe Emmy dacă știe ce oră era. Imediat, Emmy a înțeles că era ceva special cu  Vic.”De la departare am văzut că era un om fără adăpost deoarece era foarte murdar, iar părul și barba lui era erau foarte murdare”, a spus ea.

În ciuda acestor detalii, Emmy și Vic au început să povestească.

“Imediat ce am început să vorbim am observat că avea cei mai frumoși ochi pe care i-am vazut vreodata” . Emmy a fost imediat atrasa de el.

Potrivit lui Vic, sentimentul a fost cu siguranță reciproc.

Și el a fost atras de ea. Îi plăcea că Emmy relaxată și sigură de ea însăși și treptat și Vic a început să se simtă bine în preajma ei, chiar dacă era fără adăpost.

În ciuda tuturor, Emmy l-a întâlnit, în același loc, cinci zile mai târziu.

Ei au petrecut ziua împreună, dar Emmy a trebuit să se întoarcă acasă la Viena. Emma i-a dat lui Vic numărul ei de telefon și a plecta cu speranța că într-o zi el o va suna.

Au trecut trei săptămâni și a primit apelul mult așteptat.

“Nu știam dacă o să-l mai văd din nou, chiar dacă speram. Trei săptămâni mai târziu, când tocmai împlineam 30 de ani, am primit apelul  într-o dimineață luni. Era Vic care a spus: “Sunt aici acum”.

Vic a găsit suficienți bani pentru a-și cumpăra un bilet de tren până la Viena.

Acum cuplul are deja o istorie de 10 ani împreună. Încurajat de Emmy, Vic a terminat facultatea și a devenit inginer mecanic.

Emmy chiar a scris o carte intitulată: “Cum te poți îndrăgosti de un bărbat fără adăpost?” Ea relatează povestea dragostei lor incredibile, căsătoria lor într-un castel și faptul că au devenit părinți de gemeni!

Deci, atenție la cine încearcă să vorbească cu tine … ar putea fi dragostea vieții tale!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img