joi, 28 martie, 2024

O fetiță româncă, de 5 ani, a fost vândută unui cuplu din Italia chiar de către părinții ei

Distribuie:

Publicat:

Caz șocant în Italia! O fetiță româncă ar fi fost vândută de către părinții ei unui alt cuplu. Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, incidentul s-a petrecut în Lecce, regiunea Apulia din Italia. Părinții fetei sunt români și au 46, respectiv 51 de ani. Iată cum s-a întâmplat totul!

Cei care au vândut-o pe cea mică sunt chiar cei care i-au dat viață, care ar fi trebuit să o iubească necondiționat și să o protejeze. Cei doi români sunt acuzați abandonul și vânzarea unui minor, acum în vârstă de 5 ani.

Ieri s-au prezentat în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru faptele lor. Au fost chemați într-o sală de judecată a Tribunalului pentru Minori. Replica pe care au dat-o în fața judecătorilor este halucinantă.

Cei doi părinți români și-au recunoscut fapta, spunând că au făcut-o pentru binele fiicei lor. Părinții biologici ai fetiței sunt deja căsătoriți cu alte persoane cu care au copii, potrivit aceleiași surse.

Cum a ieșit la iveală adevărul despre fetița de 5 ani

Imediat după ce fetița a venit pe lume, părinții ei au decis să o dea unui alt cuplu, care locuia în aceeași localitate din Italia. Totul s-a descoperit recent, atunci când cuplul dorea să o înscrie pe cea mică la școală.

„Am făcut-o pentru a-i garanta un viitor mai bun”, au spus părinții români.

Faptul că fetița nu a fost adoptată în mod legal, cu toate documentele necesare, a dus la trimiterea în judecată a părinților biologici și a celor care au luat-o pe fetiță. Judecătorii cred că părinții români au primit și o sumă în schimbul bebelușului.

Procesul continuă și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cea mică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img