joi, 28 martie, 2024

O fetita diagnosticata cu o tumora cerebrala pare sa se vindece miraculos dupa ce papa Francisc a sarutat-o pe cap

Distribuie:

Publicat:

Papa Francisc a sarutat-o pe Gianna Masciantonio, o fetita de un an, in luna septembrie, in timpul vizitei pe care a facut-o in Philadelphia, relateaza CBS. Mama fetitei a declarat pentru postul TV: “Este din ce in ce mai bine si mai puternica.” Parintii fetitei, Joey si Kristen Masciantonio, descriu sarutul inaltului parinte ca pe un miracol. Pentru a-si sustine afirmatiile, ei au aratat fotografiile tomografiilor facute in lunile august si noiembrie, iar diferentele sunt notabile.

In prima tomografie, tumoarea este vizibila, iar in cea facuta in luna noiembrie sunt vizibile doar niste chisturi. Fetita a fost diagnosticata cu tumoare cerebrala la putin timp dupa nastere. Parintii spun ca de-atunci au trait un cosmar si aproape ca ramasesera fara sperante cand au aflat ca tumoarea nu putea fi operata.

Cand Papa Francisc a ajuns in Philadelphia, Joey si Kristen Masciantonio si-au luat fetita si au dus-o pentru a fi binecuvantata. Acum, sperantele lor au revenit si cred ca vor ajunge sa-si vada fetita sanatoasa. “Credem ca Papa este mesagerul lui Dumnezeu”, au declarat sotii Masciantonio pentru CBS.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img