vineri, 29 martie, 2024

O filiala a PSD cere excluderea lui Niculae Badalau din partid. Dumitru Buzatu – “A fost un activist foarte bun al partidului”

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost invitatul unei televiziuni publice pentru a discuta situatia lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu care a declarat vineri ca  este o nebunie sa se mareasca numarul parlamentarilor de Diaspora, in strainatate fiind 700.000 de romani cu domiciliu, restul pana la trei-cinci milioane fiind "fetele alea de le duc astia".

Presedintele interimar PSD, a reactionat la afirmatiile lui Badalau, spunand ca partidul este in reconstructie si o astfel de afirmatie nu poate fi tolerata.

De partea cealalta, reprezentantii  PSD Brasov au afirmat ca "fetele alea" sunt victime care au nevoie de ajutor si nu de declaratii defaimatoare.  "Reformarea PSD nu se face cu declaratii defaimătoare la adresa romanilor din tara sau din strainatate".

Dumitru Buzatu spune insa  despre Niculae Badalau, ca  fost deja sanctionat prin luarile de pozitie contra lui dupa declaratiile privind diaspora si ca, prin faptul ca si-a cerut scuze, a recunoscut ca a gresit.
"El a fost sanctionat deja. Daca vreti sa il ducem la puscarie, trebuie sa vedem daca are o conotatie penala acest tip de exprimare. Daca nu, trebuie sa acceptam ca a fost sanctionat prin luarile de pozitii. Cred ca a si inteles omul asta cand si-a cerut scuze. Mai departe de atat ce sa facem?

Ma bucur ca unii dintre colegi au pozitii radicale contra altora, dar am foarte mari indoieli in legatura cu bunele lor intentii. Parabola biblica spune sa dea cu piatra cel care nu a gresit niciodata. Or, colegii nostri, dintre care unii au gresit, slava Domnului, se cred cei mai indreptatiti sa ceara tot felul de sanctiuni. Cred ca e bine sa constientizam ca toti putem gresi.

E bine sa si regretam unele greseli pe care le facem sau pe toate si ulterior sa avem o atitudine de indreptare. Fiecare, in felul in care se va indrepta, in felul asta sa il apreciem", a spus Dumitru Buzatu.
Tot baronul PSD Vaslui spune despre Niculae Badalau ca a fost un activit foarte bun al partidului, fapt pe care il confirma si rezultatele.

Daca PSD Brasov cere excluderea lui Badalau din partid  pentru afirmatiile sale jignitoare, PSD Bacau cere un an de penitenta pentru acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img