joi, 28 martie, 2024

O INIȚIATIVA IN SPRIJINUL PARINTILIR. „ TOȚI K1 „ LA „ IORGU RADU”

Distribuie:

Publicat:

Venirea vacantei înseamnă bucurie pentru copii dar si îngrijorare pentru unii parinti( cei care nu pot conta pe sprijinul unui bunic). In lipsa lor , aceștia trebuie sa găsească o rezolvare la veșnica întrebare „ mâine cine ca va sta cu el/ea cat suntem la serviciu? „              
 
Răspunsul la aceasta întrebare il pot găsi la Școala Generală Nr-1 din Barlad, acolo unde o mana inimoasa de dăscălițe s-au gândit la acești pici si au inițiat proiectul „ Toți K1”, adică o școala de vara. Începând cu data de 10 Iulie si pana pe 10 August timp de doua ore (9-11) copiii vor avea posibilitatea sa participe la o sumedenie de activitati.   

Astfel, ziua de luni este dedicată micilor artiști ( pictura si teatru) , marți vor fi implicați in activitati de ecologie, muzica si dans, cea de a treia zi din săptămana vine cu matematica distractivă si alte surprize, joi vor face vizite si drumeții iar vineri vor avea competiții sportive, dans si muzica.    

Trebuie sa cunoasteti ca la prima vizita a micuților trebuie sa fie prezent si un părinte pentru a completa si oferi  câteva informații.    

Micuții vor fi supravegheați de cadrele didactice si vor trebui sa respecte cateva reguli de bun simt ( sa nu se lovească si sa se certe, sa nu jignească, sa nu fure, sa nu vorbească urat, sa asculte de cadrele didactice, sa manifeste interes pentru activitățile propuse, sa asigure curățenia in curtea școlii la sfârșitul programului zilnic).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img