vineri, 29 martie, 2024

O mai știți pe sultana Hurrem din Suleyman Magnificul? Cum arată acum actrița, la nici un an de când a născut

Distribuie:

Publicat:

Serialul Suleyman Magnificul a fost cu adevărat un mare succes. Povestea cu totul impresionantă a adunat o mulțime de fani, mai ales pentru că a adus în prezent o istorie cu totul specială. Una dintre cele mai iubite actrițe este Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe sultana Hurrem.

Cum arată acum Meryem Uzerli

Meryem Uzerli este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. De ceva timp, însă, a dispărut din atenția publicului pentru a se dedica complet vieții de familie și a avea grijă de cei doi copii ai săi. Totuși, este activă pe rețelele de socializare și a publicat o imagine care a uimit pe toată lumea.

Actrița mereu a fost apreciată pentru aspectul său fizic, fiind considerată o femeie extrem de frumoasă, dar mai ales talentată. În urmă cu aproximativ nouă luni, actrița a devenit mamă pentru a doua oară, dar asta nu a împiedicat-o să revină rapid la forma inițială.

De curând a publicat o imagine extrem de sexy pe rețelele de socializare, în care poate fi admirată în toată splendoarea. Meryem și-a recăpătat silueta de odinioară și formele perfecte și nu ai spune că a dat naștere a doi copii. Fanii au apreciat-o și i-au transmis numai urări de bine actriței lor preferate.

Meryem Uzerli revine în seriale

Meryem Uzerli care a interpretat-o pe sultana Hurrem în serialul turcesc „Suleyman Magnificul” revine la seriale, după o pauză destul de lungă. În ultima perioadă a stat mai retrasă pentru a se ocupa mai mult de familie, dar și de noul ei iubit. A suferit mult din dragoste și acum a încercat să fie mai atentă, dar și să țină relațiile ei departe de ochii curioșilor.

Potrivit unor surse, frumoasa actriță a semnat deja pentru un serial care ar fi trebuit să fie difuzat din toamnă. Ea se mai ocupă și de propria sa cafenea pe care a deschis-o la Berlin, unde locuiește alături de întreaga familie. Chiar dacă are origini germane, mereu a iubit Turcia și sa regăsit în tot ce înseamnă această țară.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img