vineri, 19 aprilie, 2024

O mai tii minte pe OANA RADU? Cum arata ACUM, la 3 ani dupa ce a slabit 60 de kilograme. DE NECREZUT!

Distribuie:

Publicat:

Oana Radu s-a transformat complet in ultimii trei ani de cand a reusit sa dea jos 65 de kilograme! Si-a operat bratele si si-a pus silicoane si nu se opreste aici. Blonda este dispusa sa se supuna altor interventii estetice pentru a arata senzational. Solista a marturisit insa ca are in continuare grija ce mananca pentru ca trebuie sa tina regim toata viata.
Oana Radu a fost foarte ambitioasa atunci cand nimeni nu o mai credea ca se apuca de slabit. Cantareta tinea regim de la varsta de sapte ani, insa niciodata nu reusea sa duca la bun sfarsit planul de a da jos kilogramele in plus. Minunea s-a produs si blonda a slabit 65 de kilograme, devenind din adolescenta cu forme rotunjoare de la „Vocea Romaniei” o adevarata diva care face furori acum pe scena. ea a marturisit ce mananca acum intr-o zi ca sa se mentina. „Mi-am facut un piept de pui in tigaia de teflon si cu o salata. Am mancat pe la ora 15.00 si cam atat. Nu mananc seara”, a spus blonda la Antena 1.
Imbiata cu produse de patiserie, prajituri si legume proaspete, Oana Radu a refuzat toate cele trei platouri, insa nu fara regrete. „As inghiti pateuri nemestecate!”, a spus ea spre surprinderea tuturor lasand sa se inaeleaga ca face eforturi supraoemenesti sa nu cedeze tentatiilor culinare.
Supranumita Adele de Romania, Oana Radu (22 de ani) a slabit dupa show-ul de la PRO TV, apoi sia pus serios in pericol silueta intr-un alt proiect al trustului. A fost cooptata la “Ferma vedetelor”, dar n-a avut deloc viata usoara si a clacat dupa doar o saptamana. Solista amarturisit atunci ca era pe punctul de a pune la loc kilogramele date jos cu sacrificiu, scrie poatenustiai.ro.
La inceputul lui 2014, Oana Radu a inceput o dieta stricta, mai exact celebrul regim Dukan, care a ajutat-o sa dea jos 62 kg in doar 8 luni. Dieta se bazeaza pe consumul de proteine: carne, oua si lactate si limitarea consumului de preparate care contin carbohidrati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img