joi, 25 aprilie, 2024

O mai știi pe Denisa de la Bambi? Operațiile estetice au schimbat-o complet

Distribuie:

Publicat:

Denisa de la Bambi este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Ea și sora ei, Raluca, au cunoscut o perioadă cu adevărat înfloritoare la începutul carierei și acum se mențin pe poziții, dar activează și în alte domenii. Se pare că îi priește, pentru că a recurs la multe îmbunătățiri în ultima perioadă.

Cât de mult s-a schimbat Denisa de Bambi

Denisa și Raluca de la Bambi au fost unele dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară. Trupa lor a avut mare succes o bună perioadă de timp, când erau doar două adolescente și numele lor este în mintea românilor și acum, ca o amintire frumoasă.

Anii au trecut, cele două s-au schimbat mult atât în ceea ce privește cariera, dar mai ales fizicul. Denisa a ajuns de nerecunoscut după ce a prins gustul operațiilor estetice și nu se ascunde când vine vorba să recunoască la ce intervenții a recurs pentru a ajunge la forma de acum.

Astfel, de la ea am aflat că a apelat, printre ele, la acid hialuronic în buze, implanturi mamare, tatuaj la nivelul sprâncenelor și rinoplastie, totul pentru a se simți bine în pielea ei. Crede că trebuie să fie sinceră față de fani, dar și să apară în fața acestora mereu într-o formă de zile mari.

„În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc. Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a declarat Raluca.

Din păcate, unii dintre fanii ei au fost ușor dezamăgiți de alegerile estetice din ultimii ani și i-au adus acuzații grave uneori, pe motiv că s-a schimbat prea mult și nu mai seamănă deloc cu Denisa Tănase de dinainte.

Denisa s-a recăsătorit

Denisa a trecut deja printr-un mariaj eșuat, iar acum și-a găsit din nou fericirea. S-cuplat cu Mircea Brânzei, afacerist ca ea, și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Au decis să facă și pasul următor, iar marele eveniment a avut loc într-un castel de pe Coasta de Azur, în Franța, unde au participat numai invitați de seamă.

Se pare că celor doi le merge bine din punct de vedere financiar, deși afacerile multora au avut de suferit în aceste vremuri. Denisa, cel puțin, stă bine cu banii. Magazinele sale de parfumuri înregistrează vânzări bune și deja a ajuns la nouă astfel de locații.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img