vineri, 19 aprilie, 2024

O mare cantareata a murit: “A plecat in Paradisul alb pe 7 ianuarie!”

Distribuie:

Publicat:

Este tragedie in lumea artistica internationala. Indragita artista franceza France Gall s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Gall suferea de cancer si s-a stins din viata duminica dimineata.

“Sunt cuvinte pe care nu as fi vrut sa le pronunt niciodata. France Gall a plecat in Paradisul alb pe 7 ianuarie, dupa ce, timp de doi ani, a infruntat, cu discretie si demnitate, recidiva unui cancer”, a declarat intr-un comunicat Geneviève Salama.

Autoarea hitului “Poupée de cire, poupée de son” a fost internata, la jumatatea lunii decembrie 2017, in Spitalul american din Neuilly, langa Paris, fiind diagnosticata, potrivit unui comunicat oficial, cu o infectie severa.

Cantareata, care a castigat concursul muzical Eurovision in 1965, a fost diagnosticata cu cancer la san la un an dupa decesul prematur al sotului ei, cantaretul si compozitorul Michel Berger, in 1992, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct.

Dupa decesul fiicei sale, Pauline, in 1997, France Gall s-a retras de pe scena, insa, in 2015, a jucat in comedia muzicala “Résiste”, un memento al hiturilor interpretate alaturi de Michel Berger.

Mesajul sfasietor al unei tinere mame care a murit de cancer in ziua de Craciun, la doar o luna dupa diagnosticul cumplit.

Cu doar o luna in urma, o tanara mama din Marea Britanie a observat niste zgarieturi ciudate pe corp, insa le-a tratat cu umor, spunand ca nu sunt grave.

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetite de aproape doi ani, a cautat simptomele pe care le-a resimtit pe Google si a ras.

Insa, la indemnul familiei si prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplit: leucemie.

Tanara a postat pe 3 decembrie, un ultim mesaj pe Facebook, in ziua in care a inceput chimioterapia

“In urma cu cateva zile am fost diagnosticata cu leucemie, iar azi am inceput chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere mila, pentru ca nu-mi sta in fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni sa constientizeze cand sunt in pericol.

Nu mergeam niciodata la doctori, astfel ca le multumesc prietenilor si familiei ca m-au impins sa merg, din cauza unor arsuri pe corp.

Pur si simplu vreau sa multumesc familiei, prietenilor si colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mai mult decat nenorocoasa mp simt norocoasa”, a scris Kirsten Hawksey pe pagina de Facebook.

Din pacate, pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, Kirsten a suferit o hemoragie pe creier, iar familia a decis mai tarziu sa opreasca aparatele care o tineau in viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img