News Flash:

O modificare importanta in programul "Cornul si Laptele"

8 Septembrie 2014
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta spune ca se cauta solutii ca in noul exercitiu financiar UE 2014-2020 sa beneficieze de programul "Cornul si Laptele" doar "cei care au cu adevarat nevoie", precizand ca sunt multi copii care arunca alimentele primite la scoala, in timp ce altii au nevoie de mai mult.

Victor Ponta a fost intrebat, luni, dupa slujba de la Manastirea Maglavit (Dolj), daca mai sustine renuntarea la programul "Cornul si Laptele" si redirectionarea banilor respectivi catre programele de after-school.

"Deocamdata programul «Cornul si Laptele» este finantat partial din fonduri UE si partial din fonduri bugetare si lucram pentru ca banii sa ajunga la copiii care au nevoie. Sunt multi copii care nu consuma nici lapte, nici corn, unii le arunca, iar altii au nevoie de mai mult. Pentru noul exercitiu financiar UE 2014-2020, cautam impreuna solutii pentru ca doar cei care au cu adevarat nevoie sa primeasca acest sprijin" , a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta declara, in martie 2013, ca Guvernul vrea sa renunte la programul "Cornul si Laptele", iar banii folositi sa fie directionati catre programele after-school.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.052440 (s)