vineri, 26 aprilie, 2024

O moldoveanca si-a cumparat o masina de lux si a devenit cunoscuta in toata lumea datorita numarului ales. Toti rad in hohote cand ii vad isprava

Distribuie:

Publicat:

Alegerea unei masini se poate dovedi o sarcina destul de dificila, in cazul in care ai un buget fix.

Vrei sa fie si frumoasa, dar si fiabila, sa consume putin si sa fie extrem de buna la drumurile lungi. Mai apoi, dupa ce ai cumparat-o, te gandesti si la ce nume sa alegi. Poti alege intre unele standard si unele personalizate, iar din ce in ce mai multe persoane aleg cea de-a doua varianta.

Pentru Daria Radionova, banii nu sunt o problema, iar aceasta si-a cumparat o masina de lux, care valoreaza nu mai putin de 200000 de euro. Pentru ca nu i se parea suficient de frumoasa, femeia a apelat la serviciile companiei Vinceri ca sa-si acopere automobilul de 200.000 de euro cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.

Iar rezultatul i-a uimit pe toti cei care au vazut-o iesind in Republica Moldova cu bijuteria sa pe patru roti.

Insa nu acest lucru le-a atras neaparat atentia celor care au vazut automobilul. Asa cum ii sta bine oricarei domnisoare la volan, si Daria a vrut ca masina sa sa aiba un numar personalizat. Si nu orice numar.

Aceasta a ales ca masina sa aiba numarul „BAII BYY”.

Nu este prima data cand atrage atentia oamenilor si a presei, deoarece Daria mai detine doua masini de lux pe care le-a personalizat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img