sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O noua actiune caritabila marca Solidar: “Alături de d-na prof. Szekeres Valeria”

Distribuie:

Publicat:

Asociația „SOLIDAR” organizează un spectacol caritabil cu scopul colectării de fonduri pentru d-na Szekeres Valeria. Precizăm că acum ceva timp d-na Szekeres Valeria a fost diagnosticată cu cancer la vezica urinară. A suferit o operație în țară dar cancerul a evoluat.

Relativ recent a început un tratament la Instanbul. Medicii de acolo i-au dat șansă de vindecare, doar că această șansă depinde de continuare tratamentului cât mai rapid ceea ce nu e simplu din punct de vedere material. Practic este nevoie de o sumă de cca 21000 euro, foarte dificil de procurat pentru familie.Pentru că evoluția bolii depinde de tratamentele ce urmează, pentru că e nevoie rapidă de fonduri, am decis să implicăm și Asociația „SOLIDAR”, asociație care promovează spiritul de solidaritate, bineînțeles având și acordul familiei Szekeres.

Noi facem apel toți cei cu suflet mare să ajute în limita posibilităților. Acțiunile noastre sunt susținute de câteva personalități ale Hușului, respective d-ul Antici Laurențiu-liderul Sindicatlui Liber Învățămân Zona Huși, d-ul prof. Costin Clit-profesor de istorie la Colegiul Național Cuza-Vodă, d-ul dr. Tătaru Nelu-medic chirurg la Spitalul Municipal de Adulți Huși.Sperăm ca și alte personalități să ne susțină demersul.
 

Cum ați putea ajuta?
 

-fie donând direct în conturile RO96INGB0000999900377192 deschis pe numele Mihai Adriana Cristina la Banca ING sau RO43RNCB0318005268880001 pe numele Szekeres Valeria la Banca BCR

-fie donând în contul Asociației „SOLIDAR” deschis la Banca Transilvania Vaslui: RO41BTRLRONCRT0225705503 și în acest caz noi vom oferi documente justificative pentru firme,

-fie participând la spectacolul caritabil organizat de Asociația „SOLIDAR” la Huși, Sala Primăriei, sâmbătă 27 octombrie 2018, orele 16:00. Referire la spectacol, protagonist vor fi, printre alții:
 

-Nadia Duluman și prietenii săi
 

-Ansamblul folkloric „Trandafir de la Moldova”
 

-Ana Ifteni
 

-Andronache Raluca
Biletele putând fi procurate de la d-na Sujdea Corina din Huși, mobil 0769266040.
Vă așteptăm alături de noi!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img