sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O noua despartire in showbiz?! What’s Up si Alice Badea si-au spus adio?! Cei doi au sters orice urma de relatie de pe retelele de socializare

Distribuie:

Publicat:

S-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar acum s-au despărțit?! Au șters pozele și nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare.

Alice Badea și What's Up s-ar fi căsătorit în mare secret în urmă cu circa trei luni de zile. Relația lor a fost întemeiată pe sentimente sincere și puternice, dar iată că sunt ceva probleme în paradis sau cel puțin asta reiese dacă este să aruncăm un ochi pe paginile celor doi de pe social media.

Nu doar că nu se mai urmăresc pe Instagram, dar pare că nici nu au fost vreodată împreună, căci au șters toate pozele în care apăreau amândoi. Astfel, primul gând care le-a trecut prin minte fanilor a fost dacă nu cumva cei doi s-au despărțit. 

Alice Badea și What's Up, cea mai nouă despărțire din showbiz?! 

Cei doi s-au cuplat la doar o lună după ce artistul a divorțat de Simina Costea.

La scurt timp, Alice Badea a dezvăluit că What's Up a agresat-o, dar în ciuda acestor probleme și scandaluri a ales să rămână lângă el. S-au căsătorit în mare secret, iar în loc de tradiționalele verighete, pe degetele lor și-au făcut un tatuaj identic, un fluture care simbolizează iubirea lor veșnică. Mai mult, ambii aveau planuri mari pentru relația lor și au dezvăluit în repetate rânduri că vor să devină părinți. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img