vineri, 29 martie, 2024

O noua femeie in fruntea PNL

Distribuie:

Publicat:

Decizia cu privire la conducerea interimara a PNL va fi luata marti, in sedinta Biroului Permanent National. Potrivit unor surse, din Biroul Permanent interimar vor face parte cei mai buni oameni din PNL, in frunte cu Raluca Turcan, lidera filialei PNL cu cel mai bun scor al liberalilor la alegerile parlamentare.

„Vom decide cine va asigura interimatul in PNL in sedinta BPN de marti. Discutia din aceasta seara a fost una informala cu liderii partidului care au luat scoruri peste media pe tara. Nu s-au luat decizii.

Meritocratia si cei care au luat scoruri bune, aceelea vor fi propunerile pe care le vom face Biroului Politic National pentru functiile devenite interimare. Asa mi se pare firesc si normal sa afle si colegii mei. Obiectivul pe care mi l-am propus a fost sa sustin oameni care au avut rezultate.

Ca vom alege o conducere mai supla, ca vom avea un interimar, ca vom conduce cu o Comisie din 6 sau din 10, BPN de maine le va decide. Voi avea o propunere pentru colegii mei”, a comunicar Alina Gorghiu, la finalul discutiilor de luni.

Potrivit unor surse, in sedinta s-a pus problema ca cei mai buni oameni din PNL sa faca parte din Biroul Permanent interimar, in frunte cu Raluca Turcan.

In cazul in care Biroul Politic National o va sustine pentru ocuparea acestei functii, dupa sedinta programata marti, Turcan va avea ca principala misiune organizarea Congresului de la inceputul anului viitor.

PNL Sibiu a castigat alegerile in judet, obtinand 39,52% la Camera Deputatilor si 39,87% la Senat, cu mai mult de zece procente fata de urmatorul clasat, PSD, care a obtinut 28,20% la Camera Deputatilor si 27,69% la Senat, a anuntat Biroul Electoral Judetean (BEJ).

Presedintele PNL, Alina Gorghiu si secretarul general, Ilie Bolojan si-au anuntat demisiile, luni, ca urmare a rezultatul foarte slab de la alegerile parlamentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img