vineri, 29 martie, 2024

O noua infratire a unei comune vasluiene cu una din Republica Moldova. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Cu mari eforturi, Primaria comunei vasluiene Suletea a reusit sa finalizeze pregatirile pentru “”Ziua Comunei Suletea”. Asadar, astazi, 14 Septembrie, incepand cu ora 15.30, localnicii si nu numai, sunt asteptati sa petrecem impreuna cu edilul Ciprian Robert Tamas si oaspetii de pe peste Prut la Teatrul de Vara din Suletea!

Invitatii de onoare vor fi oficialitatile din comuna CUCOANA, Raionul Cahul, Republica Moldova! De asemenea, la ora 18:00, primarita basarabeanca, Tatiana Denisenco, impreuna cu edilul vasluian, Ciprian Robert Tamas, vor parafa documentele definitive in vederea infratirii celor doua comunitati. La eveniment va fi prezent Daniel Olteanu,  prefectul judetului Vaslui.

Spre deliciul publicului, vor onora cu prezenta: formatia Profesional de la Barlad, interpretul Laurentiu Ionut Sirghe, Varlam Elena de la Barlad si Elena Milea de la Vaslui!

“Multumesc din suflet domnului viceprimar, Nasui Costel, pentru buna mobilizare, multumesc si domnului director al Caminului Cultural, Popa Silviu si, de asemenea, intregii echipe din primărie! Pot spune cu bucurie ca, in sfarsit, treaba merge ca pe roate la primarie!
Multumesc,  de asemenea, si sponsorilor nostri; in astfel de vremuri, va numim eroi!
Va asteptam cu drag!” declara edilul Ciprian Robert Tamas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img