joi, 18 aprilie, 2024

O noua ipoteza in cazul crimei de la Botosani, luata in calcul de procurori: “Este unul dintre cazurile care ne-au pus serios la incercare”

Distribuie:

Publicat:

Continua sa apara noi informatii in cazul oribilei crime de la Botosani. Procurorii iau in calcul o noua ipoteza in cazul mortii Petronelei Mihalachi.

Conform botosaneanul.ro, procurorii iau in calcul varianta unei personalitati bipolare in cazul lui  Ionel Bogdan.

Dupa ce Petronela Mihalachi a fost ucisa, Bogdan Ionel a parasit padurea unde a avut loc crima si a mers prin cimitir cu hainele murdare de sange. El a fost oprit de o patrula a Politiei Locale, dar a stiut cum sa explice petele de sange de pe haine. A relatat, extrem de calm, ca a cazut si s-a julit la un genunchi.

Dar, in cadrul anchetei, tanarul fotograf Bogdan Ionel si-a pierdut stapanirea de sine si calmul si a inceput sa planga cu lacrimi amare. Cand a fost dus la reconstituire, Bogdan Ionel abia a scos cateva vorbe si a plans neincetat.

Procurorii au suspiciuni de dubla personalitate in cazul fotografului.

"Procurorul de caz oricum a dispus evaluarea lui psihologica, asa zisul portret psihologic, pentru ca avem nevoie. Este o ciudatenie acum. Si probabil ca, aceasta conturare a profilului psihologic la modul profesionist o sa ne lamureasca si pe noi cu privire la actiunile lui si la ce a facut si la atitudine”, a spus Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

„Cred ca este unul dintre cazurile care ne-au pus serios la incercare. Foarte multe piste, multe probe indirecte. Norocul nostru este ca ne aflam in era tehnologiei si avem si multe probe directe. S-au facut experimente in teren, cu masina sau cu pasul pentru a se vedea exact in ce timp poate fi facut un anume traseu. Incerci sa citesti printre randuri, o sa dureze mai mult decat un dosar normal”, a mai declarat unul dintre anchetatori.

Ionel Bogdan refuza sa-si vada mama

Mama fotografului a venit din Italia pentru a angaja un avocat pentru Ionel Bogdan. Femeia ar fi incercat sa il viziteze in arestul politiei, dar, se pare, ca adolescentul nu a vrut sa o vada si a refuzat orice dialog cu ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img