vineri, 26 aprilie, 2024

O noua lovitura naucitoare pentru familia Clejanilor, dupa ce s-a demonstrat ca Margherita a consumat substante interzise! Fiscul i-a avertizat pe parintii ei sa-si plateasca datoriile!

Distribuie:

Publicat:

Fiscul i-a avertizat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, care dețin firma Clejani Music SRL, prin intermediul careia isi desfasoara activitatea muzicala. Numele firmei apare pe o listă emisă pe 12 iunie 2020 de către Administratia Sector 5 a Finantelor publice, intitulată anunț colectiv. „In temeiul art.47 alin.(5) din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, va comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili”, se arată în documentul în care este menționată și Clejani Music SRL.

În dreptul firmei Clejanilor este trecută explicația “act administrativ-decizie accesorii”, datată 20 ianuarie 2020. „Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii se emit, trimestrial, pentru toți debitorii, cu excepția celor care înregistrează obligații fiscale care fac obiectul înlesnirilor la plată. Deciziile referitoare la obligațiile de plată accesorii reprezentând penalități de întârziere se emit o singură dată, trimestrial, pentru obligațiile fiscale principale care au împlinit 90 de zile de la scadență, cu excepția situației în care acestea au fost stinse parțial sau total, după caz.”, se arată pe site-ul ANAF.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img