sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O noua lovitura pentru Antena 3

Distribuie:

Publicat:

Antena 3 pierde un nou meci cu Traian Basescu! Consiliul National al Audiovizualului a amendat postul Antena 3 cu 20.000 de lei pentru limbajul injurios folosit de Mihai Gadea la adresa lui Traian Basescu in trei editii ale emisiunii “Sinteza Zilei” si pentru neacordarea dreptului la replica solicitat de primarul din Odorheiul Secuiesc.

Cu sase voturi “pentru” (Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu si Dorina Rusu) si trei “impotriva” (Radu Cristea, Rasvan Popescu si Monica Gubernat), Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, amendarea postului de televiziune Antena 3 pentru injuriile aduse de realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei”, Mihai Gadea, fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, in editiile din 17, 22 si 23 septembrie.

Citandu-l pe Silvian Ionescu, “ofiter de Secutritate”, Mihai Gadea a spus despre Traian Basescu ca “cel care a fost presedintele Romaniei in toata aceasta perioada a fost cel mai mare impostor! O jigodie, o lepra! Ii turna pe toti! Mai ales, arata caracterul lui oribil”.

“Aceasta fata oribila si cand spun oribila nu ma refer la forma fizica, ci la duhoarea pe care o aduce cu sine din comunism. Un turnator! Turnator a fost toata viata. Un om care a avut un destin oribil, destinul acela de a nenoroci alte vieti! N-a putut face nimic altceva. Nu se stie sa fi facut un bine!”, mai afirma Mihai Gadea in editia din 17 septembrie a emisiunii “Sinteza Zilei”.

“Nu am fost o sustinatoare a lui Traian Basescu. Nu l-am votat. Dar sa vorbesti asa despre un om, indiferent cine ar fi, nu este posibil”, a spus membrul CNA Dorina Rusu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img