News Flash:

O noua lovitura pentru bolnavii care au nevoie de concedii medicale

9 Februarie 2016
2393 Vizualizari | 0 Comentarii
Acestia se lovesc de vesnica problema: birocratia. Oamenii sunt pusi pe drumuri din cauza unei decizii recente care obliga pe oricine are nevoie de concediu medical sa faca doua drumuri: la serviciu si la medic. Primul drum pe care trebuie sa-l faca pacientul este la angajator, pentru a obtine adeverinta. Cei care elibereaza documentul trebuie sa fie la curent cu noile prevederi legale. Urmatorul drum este la spital, unde pacientul va obtine concediul medical. Daca medicul semneaza pe oricare alt tip de adeverinta risca sanctiuni drastice. Oamenii sunt revoltati si spun ca nu mai inteleg nimic.

„In alte cazuri angajatorii intocmeau doar adeverinte ca persoana e asigurata, fara sa completeze numarul de zile. Au existat din tara solicitari si din partea Caselor, si din partea angajatorilor pentru o standardizare”, spun cei de la Casa de Sanatate.


Autoritatile gandisera un sistem electronic de emitere a biletului de trimitere si a concediului medical. Firmele care s-au inscris la licitatie pentru a-l crea au facut atatea contestatii incat a expirat termenul pana la care statul putea primi bani europeni.

CITESTE SI :GISAN TUR:Companie specializata in transport international de persoane si colete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0927 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034673 (s)