marți, 19 martie, 2024

O numire buna! Adrian Mladinoiu, omul trimis de PSD sa lupte cu mafia de la Comapnia Nationala de Autostrazi

Distribuie:

Publicat:

Printre atatea numiri controversate si chiar dezastruoase, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a luat si o decizie care se poate dovedi castigatoare. L-a numit in Consiliul de Administratie de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cea mai înalta structura de conducere a Companiei. In plus, Mladinoiu apare pe lista celor care raspund de licitatiile CNAIR. 

El figureaza alaturi de alte persoane printre cei care zilele acestea raspund de o licitatie de achizitie a peste 100.000 de tone de sare de deszapezire, în valoare de 75,6 milioane lei. De ani de zile se stie ca in fruntea CNAIR au fost oameni ocupati doar sa dea tunuri financiare, ca aceasta companie de autostrazi a fost vaca de muls pentru toate partidele aflate la guvernare.

Tocmai de aceea, misiunea lui Adrian Mladinoiu nu va fi una deloc simpla: va avea de luptat cu o intreaga mafie a firmelor abonate la banii publici. Totusi, din ce povestesc cei care l-au cunoscut, Mladinoiu este genul de om care poate duce o astfel de lupta dura, cu afaceristii care de ani de zile s-au infruptat din banii Companiei Nationale de Autostrazi. 

Si din cauza acestor afaceristi care au dat tunuri dupa tunuri, s-a ajuns ca Romania sa ocupe unul dintre ultimele locuri in Uniunea Europeana la capitolul kilometri de autostrada pe cap de locuitor. In plus, tot din cauza unor astfel de afaceristi, combinati cu directorii care ani de zile au condus Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi, s-a ajuns ca in Romania un kilometru de autostrada in ses sa fie de 3 ori mai scump decat in Bulgaria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img