vineri, 19 aprilie, 2024

O ofertă de angajare la un studio de videochat din capitală de neratat. Descoperiți Prime Studios

Distribuie:

Publicat:

Pe piața locurilor de muncă ofertele de angajare sunt foarte generoase. Important este ca fiecare persoană să găsească acel loc de muncă potrivit pentru ea, astfel încât să fie mulțumită din toate punctele de vedere. Acest lucru este destul de dificil având în vedere că deseori salariile sunt destul de mici. Caz în care degeaba îți face plăcere să lucrezi într-un anumit domeniu dacă nu reușești să te întreții lunar cu banii pe care îi câștigi.

Totuși există un domeniu care oferă angajatelor fel și fel de avantaje, inclusiv avantaje bănești, unde femeilor le și face plăcere să meargă la muncă. Vorbim aici despre domeniul de videochat, care a luat o mare amploare în special în ultimii ani. În continuarea acestui articol puteți afla mai multe despre oferta de angajare la un studio de videchat din capitala și anume la Studioul Prime.

Modele de videochat – ce program de muncă au?

Ca și model de videochat unul dintre marile avantaje este faptul că programul de muncă este foarte flexibil. Chiar dacă este un job bine plătit, asta nu înseamnă că angajatele nu mai au viață personală, că nu au timp să se bucure de viață, ci din contra. În fiecare lună fiecare angajată decide ce program de muncă preferă. Poate alege între cel de dimineață, intermediar sau de seară.

Astfel modelele au timp liber atunci când au nevoie pe care îl pot petrece alături de cei dragi. Pot merge la instituțiile publice pentru a rezolva anumite probleme cu actele sau orice alte treburi pe care oricare dintre noi le are.

Să vorbim despre oferta de angajare

La Studioul Prime oferta de angajare este una foarte avantajoasă din mai multe puncte de vedere. Pentru început orice persoană care merge la interviu va primi mai apoi o decontare pentru transport în valoare de 50 de lei. Indiferent dacă este sau nu acceptată persoana respectivă, această decontare o va primi doar pentru că a fost la interviu.

Acesta ar fi o primă dovadă a faptului că sunt serioși și apreciază orice efort. De asemenea fiecare model va primi extra salarial 500 de dolari după prima lună de muncă doar pentru că a ales să se angajeze la ei, ca și încurajare. Salariul este unul standard de la început, care nu este de neglijat. Astfel indiferent dacă au experiență în domeniu sau nu modelele vor beneficia de un salariu fix.

Printre avantaje mai putem enumera și:

-Propria cameră pentru fiecare model, amenajată după propriul plac.

-Aparatură modernă care să funcționeze perfect, pusă la dispoziție de angajatori.

-Comisioane lunare în funcție de performanțele avute, separat de salariu.

-City break-uri pentru angajata care are cele mai multe ore lucrate online în fiecare lună.

-Operație estetică pentru angajata anului cu cele mai multe ore online, totul decontat.

Viața unui model de videochat este chiar de invidiat deseori. Femeile care vor să își schimbe viața, care vor să nu își mai facă griji pentru ziua de mâine din cauza situației materiale, pot descoperi mai multe despre oferta de muncă de la Studioul Prime din pagina lor oficială.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img