miercuri, 24 aprilie, 2024

O persoana care a lucrat cu rusii a fost numita la conducerea Autorității responsabile de Operațiunile Petroliere din Marea Neagră 

Distribuie:

Publicat:

O româncă stabilită de 21 de ani în Franța a fost numită la conducerea Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO). Este vorba de Gabriela Dan Unterseh, absolventă a Facultății de Geologie din București, a unui masterat și a unui doctorat în Franța. Ea a fost susținută de Alianța USR-PLUS. Noua șefă ACROPO a lucrat în ultimii 14 ani pentru Fugro, una din cele mai mari companii din lume specializată în achiziția de geo-date. Compania nu este străină de România, de Marea Neagră și de gigantul Gazprom din Federația Rusă.

„Este o onoare pentru mine faptul că, la propunerea Alianței USR-PLUS, în data de 8 martie, am fost numită în funcția de Președintă a Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră-ACROPO. Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și sunt mândră că, încă din anul 2016, m-am implicat activ în USR, punând bazele filialei USR Diaspora și crezând cu toată tăria, așa cum cred și acum, în valorile partidului și în puterea echipei noastre de a reconstrui România și de a participa, cu tot ce ne stă în putință, la conturarea unui viitor în care normalitatea, valorile europene, decența și corectitudinea sunt cele care ne vor defini. Având o experiența de peste 14 ani în proiecte offshore, la una dintre cele mai mari companii de investigații marine din lume, Fugro, acolo unde am ocupat diverse posturi și roluri implicându-mă în proiecte internaționale de infrastructură submarină, vin acum la ACROPO cu o mare putere de muncă, de luptă, cu dedicare și o motivație pentru o Românie curată, o Românie a meritocrației. După 21 de ani petrecuți în Franța, mă întorc ACASĂ, pentru a contribui cu experiența mea la Revoluția Bunei Guvernări”, a declarat Gabriela Dan Unterseh.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img